Kahvi

 

Hyvää
kahvia saa vain itse tekemällä. Itse jauhamalla pavut saa
huomattavasti parenpaa ja huomattavasti pehmeänpää
kahvia.



Tämän sivuston tarkoitus on nyt yksinkertaisesti selvittää koko kahvin valmistusprosessi
.

 

 

papu2
Kaikki alkaa kahvipavuista Valitse pavut huolellisesti. Muista säilyttää kahvipavut viileässä paikassa kuten jääkaapissa.Kuvassa PAULIG  EAN: 6411300125586
papu5
Tältä pavut näyttää kahvipaketissa. 
papu3
Mittaa pavut huolellisesti.
papu4
Jauha
kahvipavut kahvimyllyllä tosi hienoksi, jos käytät
suodatinsysteemiä. Muista käyttää myös
VALKAISEMATONTA suodatinpaperia.
papu5
Vastjauhetut pavut suodatinpussissa. Ah, kuinka ne tuoksuu hyvälle!!

Yksi kahvimilallinen painaa 7 grammaa. Eli mittaa jokaista kuppia kohden 7 grammaa papuja.

MUTTA

Parenpaa tulee jos mittaa jokaista 100 grammaa vettä 5,6 grammaa puruja

eli

vettä laitettiin keittimeen 479 grammaa niin puruja suppiloon silloin 27 grammaa.